Accounts-bloggen

Gratis hjälp att starta företag

 |  Av Mikael Green  |  Postat i Account Factory

Account Factory lanserar ett erbjudande för alla som går i starta eget-tankar: vi hjälper dig att starta företaget! Helt gratis! Utan-åtagande-gratis! Ingen-hake-gratis!

Hur funkar det?

Vi bokar ett möte på en timme eller så på vårt kontor i Täby eller över Skypevideo. Under mötet snackar vi igenom ev företagsekonomiska frågor du har inför företagsstarten och vi hjälper dig med alla nödvändiga blanketter och all dokumentation till Bolagsverket och Skatteverket.

Vad kostar det?

Ingenting.

Måste jag vara eller bli kund hos Account Factory?

Nej. Tvärtom riktar sig erbjudandet till de som inte är kunder hos oss. För våra befintliga kunder är ju redan all hjälp inkluderat i årspriset.

Varför gör vi detta?

Flera orsaker:

 • Många drar sig för att starta eget p g a att det känns krångligt. En väldigt tråkig anledning att inte starta eget, tycker vi.
 • Många av våra kunder kommer till oss först efter att företaget är registrerat. Om vi får vara med från början, kan vi hjälpa företagaren att göra bra val redan vid registreringen.
 • Vi hoppas såklart att en och annan av de vi hjälper även blir kunder hos oss. Men det är helt valfritt.

Hur anmäler man sig?

Maila oss på info@accountfactory.com eller ring på 08 768 50 00.

6 Kommentarer

 • Vilket toppenerbjudande! Ska tipsa alla jag känner som går med företag i magen 🙂

 • Väldigt bra erbjudande för de som planerar att starta eget. Vi har lagt upp ert erbjudande på vår sida så att fler kan få ta del av det.

  http://www.foretagserbjudanden.se/gratis-hjalp-att-starta-eget/

 • Hej på Er,

  Tack för stödet ni lämnar även vid sidan av er kommersiella verksamhet!
  Jag funderar på att utnyttja er gratis hjälp om detta fortfarande gäller.
  Jag har en anställning men vill bilda ett par bolag som skall ta hand om några personliga projekt. I en av dessa bolag tänker jag erbjuda rådgivning och designa administrativa system för andra länder. Det kommer jag att driva med en partner från EU dvs utanför Sverige. Jag behöver fundera på valet mellan KB eller AB och se till att min partner som kommer att vara bosatt i EU utanför Sverige accepteras av SKV och formaliteter (samordningsnummer) ordnas. Lite fråga om överföring av apportegendom tillkommer.
  Det var kort vad jag behöver få hjälp med om detta är möjligt.
  Tack på förhand!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *